Cròniques secció Hoquei Linia: Infantil i Sènior.

INFANTIL: Cent Patins 6 - AE Sant Andreu 5

Gran partit vist dissabte al migdia a Rubí, a casa de l'actual campió d'Espanya de la categoria. El que semblava que podia ser un plàcid pel CENTPATINS, va ser tot al contrari, i fins i tot van acabar demanant
l'hora. Va ser un partit molt competit i empocionant on no hi va haver un clar dominador del joc, però en canvi en el marcador si.

L'AESA va fer un parcial de 0-2, i el CENTPATINS va retallar diferencies abans del descans (1-2).A la represa, l'AESA va incrementar la diferencia de gols (1-4), que semblava que podia ser definitiu, però quedava molt de temps. Una serie d'expulsions de l'AESA van fer que el CENTPATINS reaccionés fins a igualar el marcador 4-4.L'AESA es va tornar a posar per davant gràcies a un gol d'Eloi, però una altra falta en contra i una jugada aillada van fer que el CENTPATINS donés la volta al marcador, 6-5 final.

Gran partit dels nostres que van mostrar una actitud guanyadora en tot moment

Golejadors:3 Eloi Sin1 Toni Membrilla1 Marc Susan

SÈNIOR MASCULÍ: Cent Patins 14 - AE Sant Andreu 2

Partit marcat per les importants absències del nostre SENIOR. Baixes sensibles com eren J.Caldentey, Miguel Muñoz, o Ricard Faus.  Es va anar a jugar a una pista de 60x30 (les màximes dimensions permeses per jugar a hoquei en línia), amb dues línies, contra tota l'artilleria de Rubí(14 jugadors), no es va deixar cap cartutxo a la recàmera.

La primera part va ser força competida, i fins i tot l'AESA va disposar d'ocasions per avançar-se en el marcador, però no va poder ser, i el CENTPATINS es va posar per davant 2-0. L'AESA va retallar distàncies, 2-1, però abans del descans el CENTPATINS va fer el 3-1.

La segona part va venir marcada per 3 gols ràpids del CENTPATINS que van trencar el partit, i a la vegada, l'AESA va notar el gran esforç realitzat a la primera part.

Tot i el 14-2, hi ha vàries conlusions positives, i també aspectes a millorar. La lliga només ha fet que començar i ja s'ha de mirar el següent partit a casa AESA - JUJOL del diumenge vinent