Horaris de joc I 22 i 23 d'Octubre.


Podeu consultar a continuació els horaris dels partits de les diferents categories de totes les seccions.
Amb l'inici de les competicions escolars, tots els equips de l'AE Sant Andreu començen les seves
respectives competicions aquest cap de setmana.



SECCIÓ FUTBOL SALA

Cap de setmana ple de partits dels que podem destacar el que jugaran els nostres alevins enfront el FS Ripollet, tots dos empatats a punts al capdavant de la classificació. També tenim com a partit interessant el derbi FS Montsant amb el nostre Femení que després del bon partit de la setmana passada vol aconseguir el primers punt de la història del femení a la nova categoria.

I com a plat fort el nostre Sènior A Xocala-Sant Andreu, visita la pista de l'Arenys, tots dos a la part alta de la taula, amb la intenció de seguir invictes a la lliga.


SECCIÓ HOQUEI LINIA


Les noies juguen a la segona sede de la Lliga elite a Valladolid dos dels partits més dificils de la temporada, enfront les locals i les noies del Cent Patins, tot i la dificultat les andreuenques viatgen amb ganes de mantenir les bones sensacions que van donar a la primera sede.

Els juvenils per la seva part reben al Castellbisbal i el Sènior visita al Premià.



SECCIÓ BASQUET


Les noies repeteixen jornada com a locals amb un dificil partit contra un dels rivals més durs de la lliga. Els nois de Mary Ward per la seva part visitan al CC Badalona rival que comparteix posicions amb ells.

Per altres banda els nois de les Dominiques començen la seva competició.

Consulteu amb els vostres entrenadors les hores i llocs de convoctoria,

Entrades populars d'aquest blog