Horaris de Joc jornada 29 i 30 d'Octubre.

Horaris dels partits de totes les categories de les diferents seccions esportives.

La secció d'Hoquei linia té jornada de descans que servirà als nostres per carregar les piles i seguir amb els bons resultants de l'inici de lliga.

SECCIÓ FUTBOL SALA

Jornada de descans per tots els equips que competeixen a les lligues del CEEB. Dels equips federats tenim com a partit més destacat el partit que jugarà l'Aleví enfront el Cet10, els dos equips que encapçalen en solitari la classificació i que s'han mostrat més contundents en els seus partits, sen's dubte serà un partit vibrant entre dos aspirants al títol final.

Per la seva part, els Infantils, Juvenil A y Sènior B lluitaran per seguir la ratxa de victòries i el Sènior A visitarà al Martorelles per tal de tornar a sumar 3 punts desprès de l'ensurt de la darrera setmana. Els dos equips cadets intentaran refrendar amb victòries el bon joc que estan realitzant als darrers partits.

Finalment destacarem el partit Femení enfront els vells coneguts de Marfil Santa Coloma, reeditant el derbi que tantes vegades es va viure a l'antic pavelló en categories masculines. Les noies tornaran a mostrar el seu espirit de sacrifici i lluita per aconseguir els 3 punts en joc.


SECCIÓ BÀSQUET

El femení, desprès del complicadíssim inici de lliga enfrontant-se a alguns dels rivals més durs de la categoria, té una bona prova de foc per enfront un rival teòricament de la "seva lliga". Una victòria, a més de reforçar la moral, les permetria mantenir-se fora dels llocs perillosos de la classificació.

El sènior tornarà a tenir un partit difícil contra un rival directe a la classificació i del qual es poden separar si aconsegueixen la victòria que a més els permetria seguir de ben a prop als líders de la lliga.

Entrades populars d'aquest blog