Jornada del 15 i 16 d'Octubre.

SECCIÓ D'HOQUEI LÍNEA

Primera seu de la LLiga Or que es disputarà a Castellbisbal i en la qual  iniciaran la competició el nostre
Sènior Masculí amb tres dels rivals més complicats de la lliga: Els amfitrions i vigents campions de la Copa Príncep, el actuals Campions de lliga (Valladolid) i els campió de la lliga Plata (Mislata).




SECCIÓ DE BÀSQUET

Partits dificils per els nostres dos equips que rebran al Francisco Calvo als líders de les seves respectives lligues i que tots dos, conten els seus partits per victòries.


Les noies jugaran enfront el Joventut Hospitalet i un cop situades a la nova categoria, amb la intenció de seguir sumant. El que és segur, com demostren tots els seus resultats, que faran suar de valent a les seves rivals.

Els nois de Mary Ward, un cop oblidada la debacle del primer partit, intentaran acostar-se encara més al grup capdavanter.

 SECCIÓ DE FUTBOL SALA

Inici de tots els equips federats: Alevins, Juvenils, sènior B i el Femení jugaran els seus primers partits oficials de la temporada.

Com a partit destacat, tenim el que jugarà el Sènior A que està tenint un debut esplèndid a la categoria i vol seguir al capdavant de la classificació.


Entrades populars d'aquest blog