Cronica Futbol Sala: Dominiques 1r vs Arrels i Dominiques 2n vs St Pere Nolasc.

Arrels 2-1 Dominiques-AESA 1er.

Partit d'anada i tornada on vam tenir la pilota, vam jugar i no vam guanyar per culpa del pal que va desviar un grandisim xut d'en Victor just quan anavem 1-1, que hagues canviat el signe del partit. Mala sort.

Durant tota la segona part, l'equip va estar creant perill i molts molts corners que no van acabar entrant. Tot i anar 2-1, els nanos van seguir lluitant fins al final i el resultat final, 2-1 també podia haver sigut 2-6.

St. Pere Nolasc 3-2 Dominiques-AESA 2n.

Amb una primera part d'infart, on el resultat podria haver sigut més abultat que el 1-0 final, vam saber trobar la clau del nostre joc vam  sortir com un cicló i en poc més de 5 minutets ja estavem 1-2 i dominant el partit. Com diriem en un pati de colegi, la 2a part va ser un "taquigol" a favor nostre. Però un error puntual ens va costar el 2-2 i els nervis i les sortides en tromba cap a la porteria contraria ens va portar prop de l'ultim
minut a un injust 3-2.

En resum, gran millora dels 2 equips que van jugar a futbol, sense apenes anarquies i que van mereixer guanyar, per superioritat, Tan per joc com per ocasions.