Cronica Futbol Sala: Dominiques Benjamí vs EFS Prosperitat.

Dominiques-AESA (A)  2-3 EFS Prosperitat A

Intens! Així podem titular el partit aplaçat jugat aquest dijous per l'equip Benjamí de les Dominiques davant l'EFS Prosperitat. Un partit a doble cara i amb dues meitats totalment oposades.

Es pot dir que la derrota de l'equip és degut al just mèrit del rival però també, en un exercici d'autocrítica, al fluix començament de partit per manca de concentració i de la intensitat que tot partit requereix per afrontar-ho degudament. L'EFS Prosperitat va començar marcant als pocs minuts i durant els dos primers quarts va ser l'autor de les millors ocasions del partit i així es van traduir en gols.

Però alguna cosa va canviar, va ser a partir del tercer gol, un error per manca d'intensitat que van ser conscients tot l'equip al deixar disparar per segona vegada un rebot a la tanca d'un llançament de falta que es va convertir, això sí, en un golàs per part de l'equip rival.

Va ser aleshores, durant el descans, quant l'equip es va rearmar de moral, es va reconfigurar i va oferir tota una segona part plena de futbol intens, oportunitats i fins hi tot uns tocs èpics que va ser aplaudit al final del partit amb gairebé la mateixa intensitat amb que els joves jugadors van finalitzar el partit. El gol genial d'Adam Laiti va fer créixer les esperances d'una remuntada ansiada que va prendre més força amb el segon gol quasi seguit de l'Arnau Morera.

A partir d'aquí, els nois de l'equip de les Dominiques van prendre el protagonisme del partit demostrant sacrifici en defensa, una allau d'oportunitats davant l'àrea rival (amb rematada al pal inclosa) i el fet de tenir uns porters tant i tant bons com els que tenim que van fer unes aturades de mèrit increíbles, malbaratant dos mà a mà amb els davanters (un per cada porter).

Bonic partit el viscut aquest dijous passat que anima a seguir treballant i millorant en vista de les grans possibilitats de les quals disposa l'equip si juga amb l'esperit d'aquella segona meitat.

Entrades populars d'aquest blog