Cronica Futbol Sala:OAK House vs Dominiques Benjamí.

OAK House School B 3-1 Col·legi Mare de Deu de la MercèComplicat! Un partit on la sensació final no va ser la mateixa que al partit anterior. Moltes coses es van posar en sentit contrari, la gespa artificial mullada que relliscava molt, un rival força incòmode que pressionava molt a la sortida de la pilota, un camp extrany, estret, que es convertia en un embut per on passaven la majoria de les jugades i la falta de contundència a les rematades van fer que es consolidés el resultat de 3-1 en contra de l'equip.

Cal seguir treballant una mica més en el ritme de pilota (ha de circular més ràpid), i no tan sols la pilota si no el cap dels jugadors també ha de treballar més ràpid i sobretot precís. De l'entrega i el coratge no se'n pot dir re dolent, tot i que han d'aparèixer una mica abans en el partit perquè al arribar tard, costa molt més aixecar els resultats adversos.
El 3-1 fa justícia, tot i que dos dels gols contraris són totalment evitables, una ràpida internada pel mig de la defensa d'un dels jugadors rivals que en jugada personal es va ficar entre tot l'equip sense trobar gaire oposició i un penal per unes mans que va xiular l?àrbitre dins l'àrea.

A destacar, l'actitud de jugadors com en Mateo Valencia, que es va fer un fart de córrer amunt i avall lluitant totes les pilotes i el gol de David Anguera en una ràpida conducció que va agafar d?esquenes la defensa rival i va creuar la pilota davant la sortida del porter rival. I, un cop més, remarcar les aturadesde mèrit dels nostres porters.

Entrades populars d'aquest blog