Croniques Hoquei Linia: Infantil vs HL Tucans i Sènior vs HL Tucans.

AESA infantil 2 - Tucans 1

Partit dominat per l'AESA en tot moment a nivell de joc i d'ocasions, però la gran actuació de la portera rival va evitar la golejada.

Els visitants es van avançar al marcador a la primera part aprofitant un errada dels locals que va permetre escapar sol a un jugador rival i després de driblar al porter va fer el gol.

L'Aesa va poder empatar després d'uns minuts mitjançant l'Eloi Sin, empat amb el que s'arribava a mitjants de la segona part. Trencava l'igualada una jugada de Susan, que va poder
batre a la portera rival.
Seguia el domini de l'Aesa, i només amb alguna jugada aillada creava cert perill l'equip visitant.

Es va acabar demanant l'hora pel resultat apretat, però a nivell de joc, l'Aesa va ser superior. S'ha de felicitar al porter local i a la portera visitant per les seves actuacions.

AESA senior 9 - Tucans 4
Partit plàcid per l'equip senior, en els primers 3 minuts ja portaven una renta de 2-0, gràcies a un gol de Ramon Marty i un altre d'Alan Pella que permetia als locals jugar més relaxats. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 5-2, però podia haver estat més ampli.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, domini dels locals, que anaven incrementant el marcador fins al 9-4final.

Gran efectivitat en els power-play a favor dels locals i partit tranquil pels porters locals Pablo Gras i Marçal Sin.