Cronica Futbol Sala: Dominiques 2n vs Barceloneta

Dominiques 9-4 Barceloneta

Espectacularitat, aquesta és la millor paraula que ara per ara pot definir a l'equip.

Després d'un inici de lliga un tant accidentat, la ratxa de victòries plana sobre nosaltres. Amb aquesta, ja en son 3 de  seguides.

Pel que fa al partit, el podem dividir en 2 parts ben diferenciades, la primera, més que un partit de futbol semblava un partit de tennis, amb intercanvi de cops, "ara marco jo, ara marques tu", així fins arribar al descans amb un resultat de 4-3, ajustat però enganyós, donat que com de costum, vam crear moltes ocasions i van entrar en un percentatge petit.

A la segona part, l'equip de les Dominiques va llençar-se a pel partit i en un moment va posar terra de per mig amb un 6-3. Com sempre, en aquests partits amb resultats tan abultats s'ha de destacar la figura general de tot l'equip, però si va haver-hi algún jugador a destacar, aquest va ser Victor que amb el seu hat-trick va ser qui va marcar les diferencies amb les seves sortides al contra-atac.

Després d'encaixar el 4t gol en contra, no va haver-hi cabuda per a la por i en el temps restant amb gols d'Adri, Mauro de cap (d'execució perfecte) i Nil, el resultat va quedar en el que veiem al principi, 9-4.

Però tot això és queda curt amb el més important de tot: els nanus, s'ho passen molt bé jugant, aprenen el que se'ls ensenya, ho posen en practica i veuen que dona els seus fruits... i per més inri, golejen i dominen els partits de "pe a pa".