Crónica Hoquei Linia: Elite Femenina Sede Lugo.

3a. SEDE LLIGA ELIT FEMENINA

CHC LAS ROZAS 1  AE SANT ANDREU 6
AE SANT ANDREU 3 CHL IGUALADA 0
CH MEIGAS 2 AE SANT ANDREU 3

A les 12:30 del divendres la expedició formada per l'equip femení i els pares acompanyants, es pujaban als vehicles per iniciar un llarg viatge fins a Lugo.
Després del llarg viatge a on va haver temps per tot, riure, jugar, cantar i intentar descansar una mica, van arribar després de 12 hores de carretera a l'hotel amb el temps just de descansar una mica per arribar en forma als partits de l'endemà.

El partit enfront Las Rozas va ser plàcid, 1 a 6, dominat en tot moment per les nostres jugadores i que va servir per escalfar motors per el dificil partit que les esperaba a la tarda.

A les 17:00 es jugaba el derbi català enfront les Tucans, un equip molt compacte i que ens coneix perfectament. La baixa de la portera titular per exàmens, la Nuria Garcia, ens feia afrontar el duel amb molts dubtes, però ens va apareixer la lluma amb el fitxatge de la Lidia, exportera de l'AESA recuperada per l'ocasió, i que tot i el temps d'inactivitat, va ser sens dubte la revelació del partit. Cal destacar però, el paper de totes les jugadores, que van donar el 100 % durant tot l'encontre, presionant, defensant, atacant,..dominant en tot moment tots els aspectes del joc i aconseguint la victòria per 3 a 0.

El diumenge però, no van sortir les coses tan bé, el cansanci acumulat va apareixe davant les locals, las Meigas, que molt més descansades, ens van posar les coses molt difícils. Les andreuenques no van trobar en cap moment el seu lloc al camp i això va fer perillar la victòria que finalment es va aconseguir per un ajustadíssim 2 a 3.

Només finalitzar el partit, novament 12 hores de carretera cap a barcelona, viatge llarg i pesat però contents amb els reultats.

Agrair a tots els acompanyants l'esforç realitzat, especialment a l'Oriol Pascual que es va fer tot solet 2.000 Km al volant.

Felicitar també a totes les noies per la brillant 4a posició aconseguida a la classificació, confirmant la millora constant d'aquest equip que amb pocs recursos però moltes ganes, il·lusió i sobretot treball i sacrifici, està aconseguint que l'hockey femení de l'AE Sant Andreu torni a ser un referent tant a nivell nacional com català.