Crònica Hoquei Línia Infantil 7 vs Rubí 3 i Sènior 6 vs Rubí 4.

AESA INFANTIL 7 vs CENT PATINS 3

L'equip local va aconseguir tancar un partit que a la primera volta no va saber-ho fer quan anava guanyant 1-4.

Aquesta vegada l'AESA va vèncer a l'actual campió d'Espanya en un partit molt intel·ligent, i molt ben treballat des de la porteria fins a la davantera. L´AESA va començar fort i concentrat, i ràpid va obrir un parcial de 3-0. Al descans s'arribava amb un perillós 3-1.

Tot just començar la segona part el Rubí convertia el 3-2, però amb un parcial de 3-1 a favor dels locals es situava en el marcador un 6-3. Al final l'AESA va acabar de maquillar el resultat amb el 7-3 final. Gran partit dels nostres infantils contra un Rubí que no va saber trobar escletxes en la defensa local.

AESA SENIOR 6 vs CENT PATINS 4

El nostre equip senior s'enfrontava al tot poderós CENT PATINS, encara que tenien baixes, el CENT PATINS és favorit allà a on jugui.

El nostre equip senior va sortir molt conectat des d'un inici, i no va deixar situar-se en el partit al seu rival. Un parcial de 3-0 semblava que es veuri un partit plàcid pels locals, però amb el Rubí no et pots adormir mai.

A la mitja part s'arribava amb un 3-1 que en la represa es va convertir ràpidament en un 3-2. L'iniciativa en el marcador sempre va ser pels locals, amb rentes de 1 o 2 gols.

En l'ultim minut els locals vencien 5-4, i Rubí va decidir treure al porter i jugar de 5, i els va costar un últim gol. Amb aquest resultat el nostre senior es refà del contundent 14-2 que els van endossar els rubinencs.