Secció Judo: Copa d'Espanya de Tortosa.

Fugaç actuació dels judokes catalans a la Copa d'Espanya de Tortosa (by Laura Puig)

El passat dissabte 14 de gener es va celebrar la Copa Ebrenca situada al Baix Ebre (Tortosa). Els nostres competidors  infantils van reunir-se amb els entrenadors: Paco Franco, Marc Esbrí, Lluís Portolés i Daniel Matamala per competir en una Copa d’Espanya i així poder millorar la seva posició al rànking espanyol o simplement per practicar a base del sistema de competició.  I s’ha d’afirmar que NO  ho van fer gens malament.

Per part de l’AESA:

- Gorka Salgado: va competir en la categoria de (-46kg). Va realitzar 4 combats, es va enfrontar amb Rubén Antoñanzas, amb Ferran Piqué (on es va tenir que jugar tècnica d’or i va guanyar per decisió arbitral després d’un combat molt disputat), amb Jorge Cabo i Carlos Terrades amb el qual va perdre el bronze. En aquest 4 combats va demostrar el bon judo que té, tant quan va perdre i quan va sortir victoriós. 5È CLASSIFICAT

- Cristina Calvo: en la categoria (-57kg). Va realitzar 3 randoris, sinó recordo malament 2 d’ells jugant-se el combat en tècnica d’or. Les seves contrincants van ser: Raquel de Pablo, Sandra Serapio (Catalana, del Club Bushido) i la francesa Chauvet Anais, amb la que va perdre el combat, tot i així realitzant el seu judo habitual. Però va pujar al podi ocupant el 2n esglaó del podi. 2A CLASSIFICADA

- Oriol Villarino: Un dels judokes representant en el pes de -66kg. Possiblement és el que va tenir el pitjor sorteig, ja que primer va lluitar contra: Luis Alberto Bolado, el que va ocupar el lloc de 2n Classificat, després a repesca es va enfrontar amb Toni Blasco on Oriol hi va sortir victoriós. I més tard es va enfrontar amb el seu company de club Marc Valls on va sortir perdedor. Però tot i això ho va fer amb respecte al saber guanyar i al saber perdre. 7È CLASSIFICAT

- Marc Valls: també un dels representants en el pes de -66kg, però l’únic dels tres de l’escola que se’n va anar  amb el nom de 3R CLASSIFICAT. Va realitzar combats amb Francisco Galvan. Al caure a repesca va lluitar contra Aitor Rodriguez i després va haver de lluitar contra els seus companys d’equip i amics, com Oriol Villarino i Miqui Polo. Va realitzar 4 combats amb la seva tècnica, tot i que al principi no va començar amb bon peu no obstant després ho va saber arreglar.

Per part del Llúria:


- Ferran Piqué: el judoka de primer any va competir en la categoria de -46kg. Després d’haver tingut la sort de repetir el seu sorteig va lliurar primera ronda, però el segon combat va ser súper disputadíssim amb el seu company/amic Gorka Salgado. On Ferran va perdre per tècnica d’or per decisió arbitral. Malgrat haver perdut, va anar a repescar, per intentar com a mínim aconseguir el bronze on va competir contra Rubén Antoñazas,  on en va sortir victoriós i després amb Lucas Ballester, on ell va perdre! Tot i això va fer un 7È LLOC a la classificació, a seguir treballant!!

- Per part del Bushido:

- Iker Blanco: va competir a la seva categoria habitual, -55kg. Va realitzar uns 4 combats, amb els quals es va enfrontar amb: Adolfo Martínez, Adrian Mayo, Raúl Poblador i amb Javier Cabello. La final la va disputar amb el seu gran rival Javier Cabello, de l’Hospitalet de l’Infant, però el va vèncer, el nostre judoka del Bushido es va fer amb l’Or. Un 1R CLASSIFICAT ben merescut.


- Ferran Hurtado: en -66kg. Va tenir la sort de passar directament a 2a ronda, però es va trobar amb el Miqui Polo i va perdre, però va tenir la sort d’anar a repesca, on va guanyar a Juan Jose Tarazona, però al jugar-se bronze, no va tenir tanta sort com els seus companys i va perdre davant de Francisco Galvan  i es va haver de conformar amb un 5È LLOC.


- Per part del Judo Can Caralleu (AESA):

- Miqui Polo: en la categoria de -66kg va disputar 3 combats, tots ells eren catalans. El primer va ser contra el judoka del Bushido, on Miqui va resultar-ne victoriós, després d’un difícil combat. Després amb el judoka del Badia, Daniel Marín (l’actual campió de la competició ebrenca i primer classificat en el rànking català). Al passar a repesca es va enfrontar amb el seu amic/company Marc Valls, on Miqui no es va fer amb el bronze i es va haver de conformar amb el 5È LLOC.


Grans resultats i molt bona feina tan pels competidors com pels entrenadors i aquesta vegada també per l’organització de la competició. A seguir treballant de cara a noves cites.



Laura Puig ha informat per www.JUDOYUKO.com

www.judoyuko.com

Entrades populars d'aquest blog