Hoquei Linia: Classificacions finals.

Els equips de la secció d'Hoquei Linia han finalitzat les seves respectives lligues classificant-se tots els equips, excepte els Alevins, per els Play-offs de Catalunya.


Tot i que cal felicitar a tots els equips pel seu esforç i el gran treball realitzat, cal destacar sobretot, el primer lloc aconseguit pels Infantils en una disputadíssima lliga que es va decidir aquest cap de setmana. Amb un ple de victòries com a locals, han estat l'equip més regular durant la temporada i afronta els play-offs amb ganes d'arrodonir una brillant temporada.

Els Sèniors, Femení i Juvenil han finalitzat en tercera posició, la qual els farà jugar un partit complicat de semifinals però de ben segur que lluitaran per donar la sorpresa i poder disputar la final, essent els Juvenils els que jugaran el primer dels play-off que resten els propers 24 i 25 de Març a Igualada.

Els Juniors per la seva banda ja van proclamar-se Sot-campions de Catalunya que els permet disputar els propers dies 6 i 8 d'abril el Campionat d'Espanya que es jugarà a Castellbisbal.

Entrades populars d'aquest blog