Hoquei Linea: Copa del Príncipe i Copa d'Espanya 2012.


Brillant actuació dels dos equips sèniors de la secció d'hoquei linea el passat cap de setmana a Aguilas, aconseguint els nois la Copa SAR del Príncipe i les noies el 3er lloc a la Copa d'Espanya.

Desprès del llarg viatge en autocar amb poques hores per descansar, les noies, que jugaban una lligueta entre els 5 equips participants, van tenir un mal inici de campionat al perdre el primer partit per 1-2 contra les Walkirias de Madrid.
Tot i això, es van refer amb dos importants victòries per 4-1 contra CHC Las Rozas i 5-0 contra CHL Meigas de Lugo, que deixaven encara amb opcions de victòria a les andreuenques.


Al darrer partit que les enfrontava al Silken Tucans, necessitaven vèncer amb un  mínim de 2 gols de diferència per assolir el Campionat. Tot i el bon joc i les ocasions, no van poder marcar cap gol i van acabar perdent per 0-1, finalitzant en una meritoria tercera posició.


Els nois per la seva part, es jugaven la Copa del Príncipe pel sistema del KO. El debut als quarts de final va ser més plàcid de l'esperat, guanyant per un contundent 11-1 davant el Club Roller de Murcia.

A la tarda, les semifinals contra el CD Ludic Medina,  van ser molt més dures i disputades, arribant al final del temps reglamentari amb empat a 2 al marcador.  Finalment el gol d'or va classificar als Diables per la final de la Copa contra el Fènix FL de Madrid que van donar la sorpresa eliminant als locals i favorits Aguilas de Murcia.


A l'endemà els nostres nois van repetir les brillants actuacions dels anteriors partits, el bon joc va fer que dominessin amb una renta de dos gols durant gran part del partit. També van demostrar saber patir i defensar el marcador quan els madrilenys van escorçar distàncies als darrers minuts.  El 2 a 1 final otorgava la Copa SAR El Príncipe als nostres nois que veien d'aquesta manera recompensat l'esforç i el treball en equip que van realitzar durant tot el cap de setmana.


Finalment, felicitar a tots:  nois, noies, tècnics, delegats, acompanyants,...per la gran tasca realitzada.

Entrades populars d'aquest blog