Hoquei Linia: Cròniques 1a Sede Lliga Oro.

El sènior de la secció d'hoquei linia va jugar a Valladolid aquest cap de setmana la primera sede de la lliga Oro, disputant dos partits contra dos dels equips favorits per guanyar la lliga.

AESA 0 - CPLV B 1

Partit que ja es preveia duríssim, ja que els nostres seniors jugaven a casa de CPLV, i van aprofitar per portar tota una línia de jugadors del primer equip (actual campió de la lliga Elite i Copa
d'Europa).

Veient les estadístiques, ens podem adonar que el domini i el pes del partit el va portar CPLV B, però els nostres van tenir les seves opcions. El 0-1 curiosament el van a conseguir els nois de CPLV d'Oro a falta de 4minuts per acabar l'encontre. A falta de 40segons els nostres van tenir l'opció d'empatar amb un power play, on es va produir un penal claríssim a favor nostre, que casualment cap dels dos col·legiats va veure. La conclusió és que sense tenir la nostra millor versió es va estar dins del partit fins al final.

CASTELLBISBAL 3 - AESA 2

Sense casi temps per la recuperació de l'intens partit matinal contra CPLV B, el Senior s'enfrontava contra el sots-campió de la competició, el Pati Castellbisbal Hockey Linea. En un principi semblava que la cosa es posava bé a favor dels nostres, que sense fer un gran hockey es van avançar en el marcador per 2-0 amb gols de Ramon Marty i el jove Eloi Sin Arumi. Semblava que el partit estava encarrilat, però un gol de l'ex-jugador Aesa Roger Alemany Miserachs i un altre de Pol Olivella Farell posaven les taules abans de la mitja part. Els nostres havien de reaccionar, però començava a notar-se l'intensitat del partit matinal. Aquesta reacció no hi va ser, i van anar a remolc del conjunt de Jari Nieminen. A falta de 5 minuts el Castellbisbal va aprofitar un power play a favor, que fa fer el 3-2 que seria ja definitiu.

Cal destacar al nostre porter Marky Termes, que entre els dos partits va fer 80 aturades, un autèntic recital.