SECCIÓ D'HOQUEI LINIA: Cròniques torneig de Bilbao.

TORNEIG VILLA DE BILBAO'12

Cplv B 3 - AESA 2.

Va ser un partit on hi va haver una part per cada equip. El nostre senior gairebé no va poder escalfar perquè van arribar justos de temps. La primera part els va servir per adaptar-se a l'Sport-court i a les esplèndides dimensions de la pista de Zorroza. A la segona part, i amb més adaptació, l'AESA va disposar d'ocasions suficients per endur-se la victòria.

Com demostra la foto, va imperar el bon ambient i l'esportivitat. Desitgem sort al CPLV 'B' de cara a la temporada.

METROPOLITANO 8 - AESA 0.

Primera part molt intensa amb domini dels bilbains que va acabar amb un ajustat 1-0. A la segona  part,els bilbains van seguir igual d'intensos, i els nostres no van poderlo aguantar per la falta d'efectius. Cal recolrdar que viatjaven 2 porters + 7 jugadors.

El Metro va demostrar que pot tenir un paper important a la categoria ELIT, i té opcions a la seva SEDE EUROPEA que es celebra a Zorroza a finals de mes.

Volem destacar sense dubte, la gran organització del Torneig, i l'esplèndid tracte que van rebre el nostre SENIOR per part del METROPOLITANO.

Eskerrik asko METRO!! que tengais suerte esta temporada!!