Campus olimpia de 12 a 17...en equip!, Inici de les inscripcions.

El proper dilluns dia 15 d'Abril s'inicien les inscripcions al CAMPUS OLIMPIA DE 12 A 17...EN EQUIP! que l'AE Sant Andreu organitza al Pavelló Francisco Calvo adreçat a joves de 12 a 17 anys.
 
El 12 a 17 és un campus olimpia en el qual pretenem que els joves tinguin continuïtat de les activitats que realitzen durant l’any escolar:  Futbol sala i Ball, tot i que està obert a tots els joves, i que té com a objectiu principal aconseguir que el jove es diverteixi al mateix temps que l’ajudem a desenvolupar-se socialment i a nivell motriu.
 
El Campus es realitzar del 25 de Juny al 2 d'agost en horari de 09:00 a 13:00 excepte els dies de les sortides,  al Pavelló Francisco Calvo de Sant Andreu i té un màxim de 50 plaçes.
 
FUNCiONAMENT DEL CASAL.

·         Anirem 2 dies a les piscines descobertes del c/ Riera d’horta s/n.

·         2 dies es realitzaran sortides en bicicleta o transport públic per realitzar activitats ludico-esportives (p. ex. Bosc Urbà, bolera, skating, aquapark...)

·         L’últim dia de cada setmana es farà una festa de comiat (gimcana, guerra d’aigua, campionat consoles wii, playstation,..)

 

iNSCRiPCIONS.

Les inscripcions s’iniciaran el proper dia 15 D’ABRIL. El període de sol·licitud de beques s’allargarà fins el dia 25 D’ABRIL (és aconsellable no anar l’últim dia!!!)

Les inscripcions s’entregaran de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00 a les oficines de l’A.E. Sant Andreu  c/ Riera d’horta s/n davant de Virgili 2 .

 

iNFORMACiÓ.

Al IME Pavelló Francisco Calvo – Carrer Riera d’horta s/n- cantonada amb Virgili,2.-de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00.- Telefón 93 346 46 01   Fax 93 346 48 65

administracio@aesantandreu.org

Entrades populars d'aquest blog

SECCIÓ DE PATINATGE: La secció de patinatge estrena nova web.

INFORMACiÓ CAMPUS OLíMPiA