Inici dels Campus i Casals d'estiu !!!


El proper dimarts dia 25 de Juny un bon numero de participants iniciaran els Campus i casals organitzats per l'A.E. Sant Andreu. Sant Andreu, Santa Coloma, Sant Cugat, Badalon i Canyelles són els llocs on es realitzaran els mateixos.

Els clàsics Campus Olimpia i de 12 a 17 en equip!!! realitzats al Pavelló Municipal Francisco Calvo són com cada any un éxit de participació i el dimarts realitzaran els primers jocs i capbussada a l'aigua de la campanya d'estiu.





A Santa Coloma la nostra associació organitza per segon any consecutiu els Casals d'estiu, aquest any ampliant a 4 els casals realitzats.

Dimarts, amb overbooking d'inscripcions, s'iniciaran els casals de les escoles Torre Balldovina, Ferran de Segarra, Fray Luis de Leon i Roselló Porcel-Salvat Papasseit.



A la escola Emili Juncadella novament es realitzarà el Casal d'estiu mantenint l'assistència de l'any passat.



Els Campus de Futbol Sala segueixen sent un dels clàsics dels estius de la nostra associació, realitzant aquest estiu el III Campus de Futbol Sala FS Sant Cugat-AESA, organitat conjuntament amb els companys del FS Sant Cugat,  i la 1ª edició del Campus de Futbol Sala Jordi Sanchez, amb l'Escola de Futbol Sala Jordi Sanchez.


Per la seva banda, la secció de Judo organitza les colónies de Tecnificació a Canyelles durant la setmana vinent.
 
 
 
 
 

Entrades populars d'aquest blog